Bouw een winstgevend bedrijf

Herken jij jezelf hierin?

Je doet nu eindelijk wat je leuk vindt, maar het levert niet genoeg op

 

Je bent bang om je banksaldo te bekijken en maakt je zorgen over alle rekeningen die nog binnen moeten komen

 

Je partner vraagt regelmatig wanneer je nu echt iets gaat verdienen met jouw bedrijf

 

Je krijgt het al benauwd als je aan jouw inkomensdoel van dit jaar denkt, want je hebt geen idee hoe je dit voor elkaar moet krijgen

Jouw loon is wat er overblijft aan het einde van de maand in plaats van wat je gepland had te verdienen

 

Je bent ondernemer geworden om goed te verdienen, maar je verdient nu minder dan in loondienst

 

Je weet eigenlijk niet precies hoeveel omzet je moet hebben om een goed inkomen over te houden

 

Je durft andere onderneemsters niet om raad te vragen, omdat je je schaamt

En zou je niet veel liever…

Lekker met je werk bezig willen zijn, terwijl er genoeg geld binnenkomt

Het niet meer benauwd krijgen als je aan jouw rekeningen denkt

Prijzen vragen die je echt iets opleveren

Precies willen weten hoeveel geld je dit jaar gaat verdienen

Met een leuke groep onderneemsters sparren over jouw prijzen en verdienmodellen

Blij worden als je naar je banksaldo kijkt

Kortom een echte onderneemster zijn omdat je nu ook financieel in control bent

Dan heb ik de oplossing voor jou!

Doe mee aan de Money Club

3 maanden gaan we samen aan de slag met alle financiële zaken die je als onderneemster moet weten. Prijs, verdienmodellen, omzet, kosten, investeringen, geldblokkades en winst….het komt allemaal aan bod. Je wordt helemaal klaargestoomd voor een super winstgevend bedrijf!

En… je weet wat ze zeggen toch? Alles wat je aandacht geeft, groeit! Dus ik weet zeker dat jij hele mooie stappen gaat zetten. Meer inkomen, meer winst en meer dromen die uitkomen. Ik heb er zin in, jij ook?

Wat anderen zeggen over de Money Club (en Hilde):

We gaan er een feestje van maken. Want geld is niet saai, eng of ingewikkeld, maar een middel om jouw dromen waar te maken. En daar ga ik jou bij helpen!

Hoe werkt het?

We gaan elkaar 4 keer live ontmoeten. We beginnen met een gezamenlijke kick-off zodat je de andere deelneemsters leert kennen. Daarna komen we samen in mijn trainingsruimte voor de workshops ‘Bepaal Jouw Ideale Prijs’ en ‘Maak Jouw Winstgevende Plan’. We sluiten af met een afstudeerfeestje.

De overige weken ontvang je een video waarin ik je alles leer over het onderwerp van die week. Deze video’s vind je in de online geldacademie, waar je ze zo vaak kan bekijken als jij wilt. Daar vind je ook de kant-en-klare Excelbestanden, checklists, hand-outs en werkboeken die we gaan gebruiken.

En natuurlijk kun je ook terecht in een besloten Facebookgroep waar je 24/7 al jouw vragen kan stellen en successen kan delen. Je hebt vanaf nu altijd voldoende sparringpartners, collega’s of zelfs vriendinnen. Een geweldige basis voor iedere ondernemer.

Week 1

Kick-off borrel + mini-workshop Inkomensdoel bepalen
Wat wil jij gaan verdienen met jouw bedrijf?

j

Week 2

Lucratief aanbod bepalen
Hoe richt je jouw aanbod in zodat je er het meeste mee verdient?

Week 3

Verdienmodellen
Op welke manieren kun jij geld binnen laten komen in jouw bedrijf?

Week 4

Kosten en Investeringen
Welke kosten heb je allemaal en hoe kun je besparen?

Week 5

Workshop ‘Bepaal Jouw Ideale Prijs’
Ontdek hoe je een prijs bepaalt waarmee je echt goed verdient

U

Week 6

Prijs bepalen van jouw overige producten
Bepaal prijzen waarmee je echt goed gaat verdienen

s

Week 7

Geldblokkades deel 1
Ontdek de blokkades die jou tegenhouden geld te verdienen

Week 8

Belastingen
Hoe betaal je zo min mogelijk belasting?

Week 9

Workshop ‘Maak Jouw Winstgevende Plan’
Maak een financieel plan waarmee jij jouw inkomensdoel gaat behalen

*

Week 10

Money Making Moves
Welke marketingacties kun jij het beste inzetten om geld te verdienen?

Week 11

Geldblokkades deel 2
Overwin jouw geldblokkades en ga echt goed verdienen

Week 12

Afstudeerfeestje
Proosten op een winstgevend bedrijf

BONUSLES

JE ADMINISTRATIE OP ORDE

De nieuwe ronde start op 14 maart 2019

** Wanneer je lid wordt van de Money Club, heb je al meteen een nieuw verdienmodel te pakken. Jij mag dan namelijk als affiliate optreden voor dit programma. Komt een onderneemster via jou bij de Money Club, dan ontvang je een mooi geldbedrag van mij. Zo kun je jouw deelname al terugverdienen, voordat je gestart bent!

Deze investering kun je zelfs terugverdienen zonder dat je daarvoor extra klanten hoeft te maken. Het is een kwestie van slimmer omgaan met wat je hebt. Geen ‘verkeerde’ investeringen meer voor jou, die je makkelijk een paar honderd euro kosten. Of veel te lage prijzen, waardoor je veel geld misloopt. Ik heb meegemaakt dat deelneemsters ALLEEN door de juiste prijzen te hanteren, zoals je in module 5 en 6 leert, de investering direct al dubbel terugverdiend hadden. En dan leer je ook nog om wel extra klanten te maken.

GEEN RISICO

Ik snap dat het instappen in de Money Club spannend kan zijn. En om dit voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, is er een niet goed – geld terug garantie. Voldoet de Money Club niet aan jouw verwachtingen dan heb je tot en met week 3 om er weer uit te stappen. Ik stort dan jouw geld minus € 197 (ex BTW) administratiekosten weer terug.

Als nog startende ondernemer is de Money Club voor mij zeer waardevol geweest. Omdat ik nog aan het opstarten ben, kon ik het traject met Hilde gebruiken als uitgangspunt om mijn onderneming op te zetten. Hilde behandelde iedere week één onderdeel om toe te werken naar een gedegen plan het jaar. Dit maakte het voor mij heel overzichtelijk en behapbaar. De combinatie tussen video’s en de live sessies is perfect. Je kunt enerzijds in je eigen tempo de gegevens voor jouw onderneming uitwerken en anderzijds kun je met mede onderneemsters sparren over de zaken waar je tegenaan loopt of gewoon ideeën met elkaar uitwisselen. Hilde weet daarbij perfect in te spelen op de issues die bij iedereen spelen. Dat maakt dat iedere deelneemster aan het eind van het traject een passend plan heeft. Nu vol energie aan de slag om het plan tot een succes te maken. Dank je wel Hilde!

Karlijn de Buck

Met Plezier Gezond

Ik vond de Money Club ontzettend waardevol. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik direct op mijn bedrijf kan toepassen. Zo heeft het me meer inzicht gegeven in hoeveel omzet ik moet hebben om er een goed inkomen aan over te houden. Hilde heeft me uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen en buiten mijn comfortzone te gaan als het om geld gaat. Ik vraag nu hogere prijzen en weet precies wat ik elke maand moet doen om mijn inkomensdoel te behalen. De combinatie online en face-to-face werkte prima voor mij. Ik vond het ideaal dat een deel van de cursus vanuit mijn eigen werkplek te volgen was, op een tijd die mij uitkwam. Daarnaast zijn de live bijeenkomsten een goede aanvulling zodat je ervaringen met de andere deelnemers kunt uitwisselen. Ik kan de Money Club aan elke ondernemer aanraden. Dank je wel Hilde!

Astrid van Kollenburg

Succes met je webshop

Als zangcoach ben ik in zee gegaan met Hilde EN met resultaat. Ten eerste is het heel goed geweest om duidelijk in beeld te krijgen hoe het nu eigenlijk precies zit met het geld in mijn bedrijf. Wat komt er binnen en wat gaat er uit, ik had het niet allemaal op een rijtje. Dankzij de Money Club heb ik nu een duidelijk overzicht plus een financiële planning wat ik moet doen om mijn omzetdoelen te halen. Hilde geeft naast de uitleg over financiën en belastingen e.d. ook prima tips hoe ik makkelijker aan nieuwe leerlingen kom, denkt tijdens de sessies echt mee en komt op ideeën die ik zelf niet kan bedenken. Daardoor is mijn omzet in het tweede kwartaal ook duidelijker hoger dan het vorig jaar was. Een aanrader dus als je echt de baas wil zijn over je financiën en je bedrijf verder wil laten groeien.

Marleen Dubbelman

Het Zanglab

Ik ben ontzettend blij dat ik er voor gekozen heb de Money Club te gaan doen. Niet alleen heeft Hilde mij meer financieel inzicht gegeven, zij heeft mij geholpen mijn diensten helder neer te zetten en mij laten inzien dat wat ik voor mijn diensten vraag echt het geld van mijn klanten waard is. En al gedurende de cursus heb ik mijn investering in de Money Club al weer terugverdiend. Meer dan de investering waard dus!!

Gea Harkema - Simons

Jouw technische coach

Als net beginnende ondernemer die buikpijn kreeg van geldzaken ben ik nu een enthousiast startende ondernemer die het leuk vind om geld te verdienen. Hilde heeft mij geleerd om kritisch te zijn naar mijn aanbod en de juiste prijzen te vragen. Ook heb ik meer inzicht gekregen in geldstromen en hoe ik er zelf voor kan zorgen dat ik mijn inkomensdoel haal. De live sessies afgewisseld met de video’s waren voor mij erg prettig en zinvol. Het heeft mij echt de boost gegeven die ik nodig had. Bedankt Hilde!

Willemien Holsappel

Liefs van Lauren

Door de Money Club heb ik een hele nieuwe kijk op de producten die ik aanbied. Het was echt mindset veranderend. Ik was zo’n ondernemer die niet met geld om kon gaan. Ik deed mijn overboekingen met een schuin oog op mijn scherm zodat ik mijn saldo niet hoefde te zien. Hilde heeft me over deze angst heen geholpen. Ik ging met lood in mijn schoenen naar de eerste VIP sessie en binnen tien minuten zat ik met Hilde plannen te maken. Hilde heeft die zeldzame combinatie van invoelend en tegelijk no nonsense zakelijk zijn. Zij is dus degene waarbij je moet zijn als geld niet jouw ding is.

Emma Voerman

Ik ben al 5 jaar ondernemer, maar financiën was toch altijd een lastig stuk voor mij. Dit is ook de reden dat ik ingestapt ben in de VIP-versie van de Money Club. Doordat Hilde meekeek naar mijn cijfers, wist ik zeker dat ik de juiste acties nam. Ik vond het een geweldig programma. Het heeft mij echt inzicht gegeven in mijn prijzen, kosten, belastingen en geldblokkades. Ik heb nu een compleet plan liggen voor het jaar waardoor ik precies weet wat ik moet doen. Dat geeft mij rust en daar ben ik heel blij mee!

Lynn van der Meer

Salesfunnel Expert

Door de Money Club ontdekte ik dat mijn prijzen te laag waren. Er bleken toch nog best wat kosten te zijn waar ik niet aan gedacht had en daardoor verdiende ik niet genoeg. Dit inzicht hielp mij enorm om de stap te zetten en mijn prijzen te verhogen. Ook weet ik nu precies wat ik dit jaar moet verkopen om mijn eigen doelen te behalen. Daardoor heb ik de juiste focus door het jaar heen. Ik kan de Money Club aan iedere onderneemster aanraden!

Ilza Keeman

Ilza Keeman - Groeistrateeg

Door deel te nemen aan de Money club heeft Hilde mij een beter inzicht gegeven in het financiële plaatje van Esgii. Daar ben ik erg blij mee omdat ik nogal een cashflow verloop heb met veel inkomen in de herfst en winter. Ze heeft mij een betere kijk gegeven op mijn bedrijf en ik weet nu dat ik goed bezig ben. Het heeft mij ook een beter beeld gegeven van de verschillende uitbreidingsmogelijkheden die geschikt voor mij zijn. De bijeenkomsten en lessen heb ik als zeer prettig en nuttig ervaren. Al met al sta ik nu steviger in mijn schoenen met dank aan Hilde!

Annelies Hendriks

Esgii

Al 10 jaar heb ik een webwinkel met knutselspullen. Maar echt een overzicht van wat eruit ging of er binnen kwam had ik niet. Daarom ben ik ingestapt in het VIP-traject van de Money Club. Het was wel een wake-up call want na 10 jaar moest ik toch echt mijn prijzen omhoog doen. Dat was wel een dingetje. Maar het is gelukt! Door de aanpak van Hilde ben ik anders gaan kijken naar mijn bedrijf en heb ik echt enorme stappen gemaakt. Ik heb nu een beter inzicht en overzicht in waar ik moet investeren en waar ik moet bezuinigen. Ik ben blij dat ik in de Money Club ben gestapt, anders zat ik nu nog steeds in dat cirkeltje te draaien. Hilde is niet creatief maar heeft mij toch heel creatief geholpen om met andere ogen naar mijn bedrijf te kijken. Ze heeft me wel 10 stappen verder gebracht dan ik had gedacht!

Lara van de Hoef

Lazoe

Ik werk met veel plezier als zelfstandig ondernemer maar administratie bijhouden is niet mijn ding. Hierdoor had ik te weinig overzicht op mijn financiën en in mijn hoofd was er chaos. Hilde heeft mij stap voor stap laten zien hoe het anders en beter kan. Een simpel bestand waarin ik in één oogopslag kan zien wat er binnenkomt en wat ik moet betalen, dit geeft mij zoveel inzicht en rust. Hilde helpt je op een fijne en rustige manier om orde op zaken te stellen en denkt met je mee in mogelijkheden niet alleen financieel maar ook op marketinggebied. Een aanrader dus!

Marjan 't Lam

Als je je baby verliest

Ik ben de Money Club ingestapt omdat ik graag een ander verdienmodel wilde naast mijn uurtje factuurtje als Virtueel Communicatie-adviseur. Hilde helpt je om op verschillende eenvoudige manieren je omzet te verhogen. Je krijgt zeer praktische tips en hulpmiddelen om aan de slag te gaan met je prijsbepaling, inkomensdoel en financiële planning. Naast het praktische vond ik de mindset lessen ook erg fijn, want je hoeft echt niet onzeker te zijn over je prijs. Geloof in jezelf en in wat je waard bent. Met hulp van Hilde weet je uiteindelijk echt een prijs te stellen die heel goed bij je voelt!
De Money Club leerde mij om op een no-nonsense manier te kijken naar mijn business. Ik kreeg praktische hulpmiddelen EN een zeer fijn netwerk van vrouwelijke ondernemers!

Rielle Obbens

Rielle-T

Wie is Hilde?

Ik ben Hilde Radt, 39 jaar en financieel business coach. Ik help ambitieuze vrouwelijke ondernemers met het opzetten en uitbouwen van een heel winstgevend bedrijf.

Geld heb ik altijd een heel interessant onderwerp gevonden en ik ben dan ook afgestudeerd in Bedrijfseconomie en Economische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg.

Na 4 jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben ben ik in 2008 ondernemer geworden. Omdat ik naast geld ook erg van events houd, ben ik een evenementenbureau begonnen. Superleuk om te doen en ik ontdekte dat het ondernemerschap echt bij mij past. Na 7 jaar begon ik de financiële wereld toch te veel te missen. En daarom heb ik mijn eerste bedrijf verkocht. En heb ik een carrière switch gemaakt. Sinds 2017 help ik andere onderneemsters om ook een winstgevend bedrijf op te zetten. Hier komt mijn passie voor ondernemen samen met mijn financiële kennis en ben ik echt in mijn element.

Veelgestelde vragen

Ik kan het bedrag niet in 1 keer betalen, kan het ook in termijnen?

Ja dat is mogelijk. Ik wil graag dat de club toegankelijk is voor alle onderneemsters. Je betaalt dan in 4 termijnen

Ik heb 1 van de workshops al gevolgd, kan ik dan korting krijgen?

Trouwe klanten beloon ik graag en je hoeft natuurlijk niet twee keer te betalen voor dezelfde kennis. Wanneer jij de Masterclass Bepaal Jouw Ideale Prijs of Masterclass Maak Jouw Winstgevende Plan al hebt gevolgd en je meldt je nu aan voor de Money Club, dan krijg je het bedrag wat je hiervoor betaald hebt terug. Neem in dat geval even contact met mij op via info@hilderadt.nl dan maak ik een factuur op maat voor jou.​​

Kan ik deze investering ook aftrekken als bedrijfskosten?

Ja, dat is mogelijk. Dit is een investering voor jouw bedrijf en dus mag je de kosten opvoeren in jouw administratie. Je mag de BTW ook aftrekken bij de belastingdienst.

Ik woon in Belgie, is de Money Club dan ook geschikt voor mij?

De lessen van de Money Club zijn universeel. Waar je ook woont ter wereld, dit is wat je moet doen om een winstgevend bedrijf op te bouwen. Alleen het belastingstuk is specifiek voor Nederlandse onderneemsters. Dit omdat de belastingen in elk land verschillen.

Daarom bied ik Belgische klanten een korting van €97 aan. Zo kun je zelf advies inwinnen van een Belgische boekhouder over alle belastingregels.

Ook hoef jij als Belgische onderneemster geen BTW te betalen in Nederland. Deze BTW wordt naar België verlegd, zodat je deze in je eigen land kunt verrekenen.

Om de korting en BTW goed op de factuur te krijgen, is het niet mogelijk om je via deze pagina aan te melden. Maar dat betekent niet dat je niet van harte welkom bent! Om je aan te melden voor de Money Club kun je een mail sturen naar info@hilderadt.nl met je adresgegevens en je BTW nummer en geef tevens aan of je in één keer of in termijnen wilt betalen. Dan zorg ik voor een aangepaste factuur met korting en zonder BTW.

Ik heb al een bedrijf dat een behoorlijke omzet genereerd, is de Money Club dan ook voor mij geschikt?

De Money Club is voor starters en voor onderneemsters waarvan het bedrijf nog niet goed van de grond komt. Ben jij al langer bezig en/of heb jij al een traject bij een business coach gehad waardoor er al omzet binnenkomt, maar hou je hier zelf te weinig aan over? Dan is mijn Money Mastery meer geschikt voor jou. Daarin ontdek je het verschil tussen omzet draaien en geld verdienen. Zodat jij nu zelf echt goed gaat verdienen aan jouw bedrijf.

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig met deze training?

Je ontvangt iedere week een module met een video en werkboek. Het bekijken én uitwerken van de informatie uit de module vergt ongeveer een dagdeel per week. Blokkeer die tijd vast in je agenda.

Hoe lang heb ik toegang tot de lessen?

Word je eenmaal lid van de club, dan blijf je lid van de club. Zolang de Money Club bestaat heb jij toegang tot de lessen. Dat is inclusief de toekomstige updates. Ook kun je gebruik blijven maken van de Facebookgroep om al je vragen te stellen.

De overheid verandert elk jaar de belastingtarieven. Hoe hou ik de Excelbestanden up-to-date?

De overheid verandert elk jaar wel iets aan de belastingtarieven en daarom worden de Excelbestanden elk jaar aangepast. Zo reken je altijd met de juiste cijfers. Elk jaar rond begin november worden de Excelbestanden alvast klaargezet voor het nieuwe jaar. Je krijgt hier automatisch een mail van. Je kunt de nieuwste versie dan gratis downloaden in de online academie. Je hoeft dus zelf niet meer in gaten te houden wat er allemaal veranderd op belastinggebied, dat doe ik voor je!

WE STARTEN OVER:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)