Bouw in 1 zomer een winstgevend bedrijf

Herken jij jezelf hierin?

Je doet nu eindelijk wat je leuk vindt, maar het levert niet genoeg op

 

Je bent bang om je banksaldo te bekijken en maakt je zorgen over alle rekeningen die nog binnen moeten komen

 

Je partner vraagt regelmatig wanneer je nu echt iets gaat verdienen met jouw bedrijf

 

Je krijgt het al benauwd als je aan jouw inkomensdoel van dit jaar denkt, want je hebt geen idee hoe je dit voor elkaar moet krijgen

Jouw loon is wat er overblijft aan het einde van de maand in plaats van wat je gepland had te verdienen

 

Je bent ondernemer geworden om goed te verdienen, maar je verdient nu minder dan in loondienst

 

Je weet eigenlijk niet precies hoeveel omzet je moet hebben om een goed inkomen over te houden

 

Je durft andere onderneemsters niet om raad te vragen, omdat je je schaamt

En zou je niet veel liever…

Lekker met je werk bezig willen zijn, terwijl er genoeg geld binnenkomt

Het niet meer benauwd krijgen als je aan jouw rekeningen denkt

Prijzen vragen die je echt iets opleveren

Precies willen weten hoeveel geld je dit jaar gaat verdienen

Met een leuke groep onderneemsters sparren over jouw prijzen en verdienmodellen

Blij worden als je naar je banksaldo kijkt

Kortom een echte onderneemster zijn omdat je nu ook financieel in control bent

Dan heb ik de oplossing voor jou!

Doe mee aan de Money Club Summerschool

Dan gaan we samen aan de slag met alle financiële zaken die je als onderneemster moet weten. Prijs, verdienmodellen, omzet, kosten, investeringen, geldblokkades en winst….het komt allemaal aan bod. Je wordt helemaal klaargestoomd voor een super winstgevend bedrijf!

En… je weet wat ze zeggen toch? Alles wat je aandacht geeft, groeit! Dus ik weet zeker dat jij hele mooie stappen gaat zetten. Meer inkomen, meer winst en meer dromen die uitkomen. Ik heb er zin in, jij ook?

Wat anderen zeggen over de Money Club (en Hilde):

We gaan samen een zomer knallen. Geld is namelijk niet saai, eng of ingewikkeld, maar een middel om jouw dromen waar te maken. En daar ga ik jou bij helpen!

Hoe werkt het?

Je krijgt in 1x toegang tot alle lessen van de Money Club, zo kan jij snel stappen zetten. De lessen bestaan uit een video, werkboek en eventueel extra bijlages zoals kant-en-klare Excelbestanden, checklists en hand-outs.

Je krijgt toegang tot de Money Club Community waar je 24/7 al jouw vragen kan stellen en successen kan delen. Doordat alle leden van de Money Club (en Hilde Radt) hierin zitten, is er op elk moment van de dag wel iemand die jouw vragen kan beantwoorden. Zo kun jij snel weer verder met geld verdienen.

Na afloop van de zomer houd je toegang tot alle lessen (inclusief updates!) en blijf je lid van de Money Club Community. Zo blijf je ook na de zomer gegarandeerd goed verdienen.

Module 1

Inkomensdoel bepalen
Wat wil jij gaan verdienen met jouw bedrijf?

j

Module 2

Lucratief aanbod bepalen
Hoe richt je jouw aanbod in zodat je er het meeste mee verdient?

Module 3

Verdienmodellen
Op welke manieren kun jij geld binnen laten komen in jouw bedrijf?

Module 4

Kosten en Investeringen
Welke kosten heb je allemaal en hoe kun je besparen?

Module 5

Masterclass ‘Bepaal Jouw Ideale Prijs’
Ontdek hoe je een prijs bepaalt waarmee je echt goed verdient

U

Module 6

Prijs bepalen van jouw overige producten
Bepaal prijzen waarmee je echt goed gaat verdienen

s

Module 7

Geldblokkades deel 1
Ontdek de blokkades die jou tegenhouden geld te verdienen

Module 8

Belastingen
Hoe betaal je zo min mogelijk belasting?

Module 9

Masterclass ‘Maak Jouw Winstgevende Plan’
Maak een financieel plan waarmee jij jouw inkomensdoel gaat behalen

*

Module 10

Money Making Moves
Welke marketingacties kun jij het beste inzetten om geld te verdienen?

Module 11

Geldblokkades deel 2
Overwin jouw geldblokkades en ga echt goed verdienen

Module 12

Bonusles
Je administratie op orde

BONUSWORKSHOP

Hoe verdien je zo snel mogelijk geld?

t.w.v. €97

Direct en onbeperkt toegang tot alle lessen

Deze investering kun je terugverdienen zonder dat je daarvoor extra klanten hoeft te maken. Het is een kwestie van slimmer omgaan met wat je hebt. Geen ‘verkeerde’ investeringen meer voor jou, die je makkelijk een paar honderd euro kosten. Of veel te lage prijzen, waardoor je veel geld misloopt. Ik heb meegemaakt dat deelneemsters ALLEEN door de juiste prijzen te hanteren, zoals je in module 5 en 6 leert, de investering direct al dubbel terugverdiend hadden. En dan leer je ook nog om wel extra klanten te maken.

BONUS EERSTE 5 AANMELDINGEN:

33 waardevolle masterclasses t.w.v. €497!

Ik ben ontzettend blij dat ik er voor gekozen heb de Money Club te gaan doen. Niet alleen heeft Hilde mij meer financieel inzicht gegeven, zij heeft mij geholpen mijn diensten helder neer te zetten en mij laten inzien dat wat ik voor mijn diensten vraag echt het geld van mijn klanten waard is. En al gedurende de cursus heb ik mijn investering in de Money Club al weer terugverdiend. Meer dan de investering waard dus!!

Gea Harkema - Simons

Jouw technische coach

Ik vond de Money Club ontzettend waardevol. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik direct op mijn bedrijf kan toepassen. Zo heeft het me meer inzicht gegeven in hoeveel omzet ik moet hebben om er een goed inkomen aan over te houden. Hilde heeft me uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen en buiten mijn comfortzone te gaan als het om geld gaat. Ik vraag nu hogere prijzen en weet precies wat ik elke maand moet doen om mijn inkomensdoel te behalen. Ik kan de Money Club aan elke onderneemster aanraden. Dank je wel Hilde!

Astrid van der Made

Succes met je webshop

Door deel te nemen aan de Money club heeft Hilde mij een beter inzicht gegeven in het financiële plaatje van Esgii. Daar ben ik erg blij mee omdat ik nogal een cashflow verloop heb met veel inkomen in de herfst en winter. Ze heeft mij een betere kijk gegeven op mijn bedrijf en ik weet nu dat ik goed bezig ben. Het heeft mij ook een beter beeld gegeven van de verschillende uitbreidingsmogelijkheden die geschikt voor mij zijn. De lessen heb ik als zeer prettig en nuttig ervaren. Al met al sta ik nu steviger in mijn schoenen met dank aan Hilde!

Annelies Hendriks

Esgii

De Money Club heeft me heel veel gebracht. Het heeft me de fundering van mijn bedrijf gegeven die ik helemaal niet had, waardoor ik nu met veel meer rust en vertrouwen verder kan bouwen aan mijn bedrijf.Ik kan nu veel meer klanten helpen en dat is wat ik het liefste doe. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over de financiën want ik verdien een stuk meer. Ik zou zo weer met Hilde samenwerken.

Regina Nieuwhof

Energiementor voor ondernemers

Ik wist best al wat over de financiën van mijn bedrijf, maar ik wilde meer verdieping. Daarom heb ik me aangemeld voor de Money Club. Het heeft me heel veel gebracht. Hilde’s werkwijze is heel gestructureerd, stap voor stap werk je aan het winstgevender maken van je bedrijf en dat vond ik heel fijn. Ik raad de Money Club dan ook echt aan elke ondernemer aan. Je bent vaak goed in je vak, maar als ondernemer moet je ook over je financiën leren en dat levert je heel veel op.

Aduni Mariana

Voor de ZZP'er in de zorg

Ik ben met Hilde gaan werken omdat ik mijn vaste baan wilde verlaten en volledig voor het ondernemerschap wilde gaan. Ik wilde graag meteen een goede start maken EN vanaf het begin gewoon elke maand mijn salaris uit kunnen betalen en daarom ben ik in de Money Club gestapt. Door de lessen is heb ik mijn bedrijf zo op kunnen bouwen dat dit gelukt is en daar ben ik heel blij mee. Ik raad de Money Club dan ook van harte aan.

Debbie van Cleef

VA for Adventure

Ik ben al 5 jaar ondernemer, maar financiën was toch altijd een lastig stuk voor mij. Dit is ook de reden dat ik ingestapt ben in de Money Club. Ik vind het een geweldig programma. Het heeft mij echt inzicht gegeven in mijn prijzen, kosten, belastingen en geldblokkades. Ik heb nu een compleet plan liggen voor het jaar waardoor ik precies weet wat ik moet doen. Dat geeft mij rust en daar ben ik heel blij mee!

Lynn van der Meer

Salesfunnel Expert

Door de Money Club ontdekte ik dat mijn prijzen te laag waren. Er bleken toch nog best wat kosten te zijn waar ik niet aan gedacht had en daardoor verdiende ik niet genoeg. Dit inzicht hielp mij enorm om de stap te zetten en mijn prijzen te verhogen. Ook weet ik nu precies wat ik dit jaar moet verkopen om mijn eigen doelen te behalen. Daardoor heb ik de juiste focus door het jaar heen. Ik kan de Money Club aan iedere onderneemster aanraden!

Ilza Keeman

Het Koekatelier

Pfoe wat vond ik het spannend om zo’n investering te doen voor mijn bedrijf! Ik was nog geen jaar bezig, had al best wat klanten en opdrachten, maar nog niet het stabiele inkomen waar ik op hoopte. Hilde sprak mij aan omdat ze no-nonsense is en gewoon heel erg goed in wat ze doet. Door mijn financiële situatie onder ogen te komen, zag ik waar de pijnpunten zaten. En door een winstgevend plan te maken is mijn inkomen écht gestegen. Ook zie ik geld verdienen nu als iets leuks! Iets wat mij nu zoveel rust geeft. Die investering is het dus absoluut waard!

Laura Nijenhuis

LANI Design

Als ondernemer had ik een hele hoop al goed voor elkaar. Maar dat financiële stukje, dat was nog wel een dingetje. Elke maand hoopte ik dat ik genoeg geld op mijn rekening had staan om ook mezelf nog wat uit te kunnen betalen. Daarnaast vond ik het heel moeilijk om goeie prijzen aan mijn diensten te hangen. Want wat betaal je nou voor creativiteit?! Hilde heeft me hier enorm in geholpen en dat heeft me zoveel rust gegeven! Ik weet nu precies wat ik voor mijn diensten kan vragen, wat ik moet doen om precies te verdienen wat ik wil verdienen en hoeveel ik dan opzij kan zetten voor mezelf. De excel-documenten die Hilde leverde vond ik het grootste pluspunt. Geen moeilijke berekeningen; heel duidelijk, behapbaar en super inzichtelijk hoe je ervoor staat!

Marije Dijkema

Studio ByMarije

Als zangcoach ben ik in zee gegaan met Hilde EN met resultaat. Ten eerste is het heel goed geweest om duidelijk in beeld te krijgen hoe het nu eigenlijk precies zit met het geld in mijn bedrijf. Wat komt er binnen en wat gaat er uit, ik had het niet allemaal op een rijtje. Dankzij de Money Club heb ik nu een duidelijk overzicht plus een financiële planning wat ik moet doen om mijn omzetdoelen te halen. Hilde geeft naast de uitleg over financiën en belastingen e.d. ook prima tips hoe ik makkelijker aan nieuwe leerlingen kom, denkt tijdens de sessies echt mee en komt op ideeën die ik zelf niet kan bedenken. Daardoor is mijn omzet in het tweede kwartaal ook duidelijker hoger dan het vorig jaar was. Een aanrader dus als je echt de baas wil zijn over je financiën en je bedrijf verder wil laten groeien.

Marleen Dubbelman

Het Zanglab

Ik ben de Money Club ingestapt omdat ik graag een ander verdienmodel wilde naast mijn uurtje factuurtje als Virtueel Communicatie-adviseur. Hilde helpt je om op verschillende eenvoudige manieren je omzet te verhogen. Je krijgt zeer praktische tips en hulpmiddelen om aan de slag te gaan met je prijsbepaling, inkomensdoel en financiële planning. Naast het praktische vond ik de mindset lessen ook erg fijn, want je hoeft echt niet onzeker te zijn over je prijs. Geloof in jezelf en in wat je waard bent. Met hulp van Hilde weet je uiteindelijk echt een prijs te stellen die heel goed bij je voelt!
De Money Club leerde mij om op een no-nonsense manier te kijken naar mijn business. Ik kreeg praktische hulpmiddelen EN een zeer fijn netwerk van vrouwelijke ondernemers!

Riëlle Obbens

Rielle-T

Wie is Hilde?

Ik ben Hilde Radt, 43 jaar en financieel business coach. Ik help ambitieuze vrouwelijke ondernemers met het opzetten en uitbouwen van een heel winstgevend bedrijf.

Geld heb ik altijd een heel interessant onderwerp gevonden en ik ben dan ook afgestudeerd in Bedrijfseconomie en Economische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg.

Na 4 jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben ben ik in 2008 ondernemer geworden. Omdat ik naast geld ook erg van events houd, ben ik een evenementenbureau begonnen.

Superleuk om te doen en ik ontdekte dat het ondernemerschap echt bij mij past. Na 7 jaar begon ik de financiële wereld toch te veel te missen. En daarom heb ik mijn eerste bedrijf verkocht. En heb ik een carrière switch gemaakt.

Sinds 2017 help ik andere onderneemsters om ook een winstgevend bedrijf op te zetten. Hier komt mijn passie voor ondernemen samen met mijn financiële kennis en ben ik echt in mijn element.

Veelgestelde vragen

Wat als ik in de zomer op vakantie ben?

Het is geen enkel probleem wanneer jij een aantal weken vrij bent. Je hebt namelijk onbeperkt toegang tot alle lessen. Je kunt ze dus na jouw vakantie gewoon weer oppakken.

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per module bezig met deze training?

Elke module bevat een video en werkboek. Het bekijken én uitwerken van de informatie uit de module vergt ongeveer 1 dagdeel. Wil je alle lessen achter elkaar doen, dan ben je ongeveer 6 dagen bezig. Dat moet toch lukken in de vakantie?

Ik kan het bedrag niet in 1 keer betalen, kan het ook in termijnen?

Ja dat is mogelijk. Ik wil graag dat de Money Club toegankelijk is voor alle onderneemsters. Je betaalt dan in 4 termijnen

Kan ik deze investering ook aftrekken als bedrijfskosten?
Ja, dat is mogelijk. Dit is een investering voor jouw bedrijf en dus mag je de kosten opvoeren in jouw administratie. Je mag de BTW ook aftrekken bij de belastingdienst.
Ik heb 1 van de masterclasses al gevolgd, kan ik dan korting krijgen?

Trouwe klanten beloon ik graag en je hoeft natuurlijk niet twee keer te betalen voor dezelfde kennis. Wanneer jij de Masterclass Bepaal Jouw Ideale Prijs of Masterclass Maak Jouw Winstgevende Plan al hebt gevolgd en je meldt je nu aan voor de Money Club, dan krijg je het bedrag wat je hiervoor betaald hebt terug. Ik zorg ervoor dat het bedrag binnen 1 week teruggestort wordt op jouw rekening.

Ik woon in het buitenland, is de Money Club dan ook geschikt voor mij?

De lessen van de Money Club zijn universeel. Waar je ook woont ter wereld, dit is wat je moet doen om een winstgevend bedrijf op te bouwen. Alleen het belastingstuk is specifiek voor Nederlandse onderneemsters. Dit omdat de belastingen in elk land verschillen.

Daarom bied ik buitenlandse klanten een korting van €97 aan. Zo kun je zelf advies inwinnen van een lokale boekhouder over alle belastingregels.

Ook hoef jij als buitenlandse onderneemster geen BTW te betalen in Nederland. Deze BTW wordt verlegd, zodat je deze in je eigen land kunt verrekenen.

Dit wordt automatisch verwerkt op de factuur zodra je tijdens jouw aanmelding jouw buitenlandse BTW-nummer opgeeft.

Hoe lang heb ik toegang tot de lessen?
Word je eenmaal lid van de club, dan blijf je lid van de club. Zolang de Money Club bestaat heb jij toegang tot de lessen. Dat is inclusief de toekomstige updates. Ook kun je gebruik blijven maken van de Facebookgroep om al je vragen te stellen.
Ga je dit later nog eens aanbieden?

Het heet summerschool omdat ik deze ALLEEN deze zomer aanbied. Hierna is het helaas niet meer mogelijk om in te stappen.

Ik heb geen technische kennis. Kan ik dan wel een online programma volgen?

Voor dit programma is geen technische kennis nodig. Als jij een mailtje kunt openen, dan kun jij dit. De werkboeken kun je gewoon downloaden en uitprinten als je dit fijn vindt. En mocht er toch iets niet goed werken. Stuur me dan een mail, dan los ik het voor je op.

De overheid verandert elk jaar de belastingtarieven. Hoe hou ik de Excelbestanden up-to-date?
De overheid verandert elk jaar wel iets aan de belastingtarieven en daarom worden de Excelbestanden elk jaar aangepast. Zo reken je altijd met de juiste cijfers. Elk jaar rond begin november worden de Excelbestanden alvast klaargezet voor het nieuwe jaar. Je krijgt hier automatisch een mail van. Je kunt de nieuwste versie dan gratis downloaden in de online academie. Je hoeft dus zelf niet meer in gaten te houden wat er allemaal veranderd op belastinggebied, dat doe ik voor je!